Thursday, January 6, 2011

im DOWN!

Salam.

hai sume.. lme da tak bukak blog yang cute cm tuannye nie.. ahahha 
mlm nie terasa lak nak merapu kat sini.. 
tahu tak kenapa sye deactivate my fb??
sbb  sy sekarang dalam masalah yang mungkin sya sendiri yang tak pat untuk cube selesaikan. 

hmm ntah la.. kadang2 hidup ni sukar nak fahami.. bukan masalah org jer.. tpi masalah sendiri pon kadang2 susah untuk di fahami kan? (ye kan ajer.. please :( ..)

sebenarnye saya bukan terasa ngan tett tapi cm..sye rasa cm 'itu' bukan milik saya..ish3.. cmner nak terangkan erkk?

hmm tak payah lah cbe nak korek masalah nie.ahahhah yang penting..saya tanak cbe selesaikan..biarlah perasaan sye nie yang merana.. wat2 happy je la..ahahha 

hmm :(



1 comment:

chip said...

asal sume down mlm ni?