Thursday, January 13, 2011

pe yang jadi nie?!

salah erk kalau ada aty kat seseorg?
org kata itu adalah positive sbg lumrah kehidupan manusia..
yelah kan ALLAH da cipta berpasang pasangan kan...

haishh aq nak wat cmner nie?
aq try utk tak fikirkan diri dye kot..
tapi....
aishh.. YA ALLAH ..tolonglah bantu hamba mu ini..

ntah cmner ntah aq tersuka kat budak tu!
waaaaaaaaaaaaaaaa....
benci3!

p/s: tolong aq!

5 comments:

opiepia said...

umi!! opie da agak da..hehe..nak simpan konon..anyway,mcm mner umi srok pown org akan tau gak..mlalui perwatakan dan prubhan diri umi..mybe umi x prasan,tp org bleh prasan..

tp bnde suke someone ni is gud ting jgak..kter amik positive lar..lg pown kter da +- 19 so x slah an..hehe.. mybe nie mse umi nak mgenali aper means cinta itu and having someone special in ur life.. mmg lr kdang2 kter rase, berdose ker kiter suke someone n ader relationship..but itu ter serah kiter mcm mner kiter nak adapt dgn relationship 2..

paper pown satu ari nnt kiter pown akn berpsngan,so klu umi nak serius utk suke dier n umi tau dier pown suke dier..take this relationship mcm gain experience an itu jgak dpt mematangkan kiter..

opie tau umi mybe x nak kecoh2..tp its ok..
my wish:hope umi dpt lar through tis feeling an having the most fantastic experience in ur life..

walau pown umi rase perasaan tu mcm benci ker aper ker..amik positive jer..hehe..(mcm senang jer ak ckap an)hahah...k lar mi..sorry sbb trbanyk tulis plak..anyway syang umi..!!

fesyendisaster said...

pia... hukhukhuk.. thanks yang..
pelik la cmner korg sume ley tau erk? penat umi nak berlakon.. ahahhaah.. seyes korg leh nampak.. kawan2 umi pown nmpak.. aigoooo.. t bila ummi da sedia nak g tau spe org tu.. ummi g tau erk.. hmm ntah la.. ummi tatau la cmner.. nak suka dye atau nak buang dye.. huhu

semakin ummi nak lpekan dye semakin tu la dye sebox lam ingtan ummi.. haishh parah3! huhu

shadowofopieslife.blogspot.com said...

umi mmg cam2 lar..selagi kiter luper n mngelak dri org 2..selagi 2 lar kiter ingt dier n slalu nmpk dier..heheh...gud luck mie..

mayo mayonisofea. said...

haha memangg parahh pon cha oiihh.hahaha.
alaa,wat dunno jerr. btul kata opie,mkalo kiter lagi benci n cuba nk lupakan,nantii laggiii dekat dia dgn kita.
so,kita admit je mmg kiter suka org tuh..jgn tipu diri sendiri !!
kalo ada jodoh pasti bersama.:))

fesyendisaster said...
This comment has been removed by the author.