Monday, December 13, 2010

I can't wait that day!

2 JANUARI 2011

knp erkk?? sbb on that day aq masuk semester dua sbg siswi uitm kuala pilah..:)
Aq da bersemangat abes nie nak masuk uni balik! 
mungkin ada antara kalian turut merasai pe yang aq rase en?
hahah buat yang tade feel lagi uh ada2 kan la yer...or pura2 adakan..ahaah;p

this is what i pray for!
YA ALLAH PERMUDAHKANLAH PERJALANAN SEMESTER 2 INI..SIHATKAN LAH DAN LINDUNGILAH AQ DARI SEBARANG BENCANA..JAGALAH AQ DENGAN KALIMAH MU YA ALLAH..BERILAH AQ ILMU YANG BERMANFAAT..BERILAH AQ HATI YANG TENANG UNTUK MENDALAMI ILMU MU YA ALLAH..SESUNGGUHNYA KAU MAHA MENGETAHUI LAGI MAHA MENGASIHI..PERMUDAHKANLAH JUGA SEGALA URUSAN DAKU SERTA SAHABAT2 KU..SESUNGGUHNYA KAU MAHA BESAR..AMIN:)

okey my mom kata dah boley pack sikit2 barang nak ke uni..kan senang t tak tercicir perkara2 yang penting..hmm semoga aq dapat lah housemate n roomate yang baek aty serta memahami aq! aminn...semoga kalian juga begitu yer..:) 

huhu,tapi en akak aq mira ta pat ikot ary aq daftar 2 jan tu..die g reunion! warghhhh....aty2 ye mira! love you..:) law panjang umo jumpe agy..ahahha... hmm asernyer aq nie da tade pape nak cakap..karang korg malas lax nak baca en..yelah aq nie kan suka merapu! *kalau korg betul2 kenal aq en..insyaALLAH tak kering dgn senyuman wink2;p ahaha..

ok udah2 ler tu..thanks kerana baca,lihat n senyum..ahahha

last but not least! 

SEE U D IPT ;)


wassalam<3

4 comments:

asyfiqaz said...

semangat giler..xbley bla..haha

fesyendisaster said...

ahahaha mesty r semangat! nak balas impian yg tak tercapai..uwawawawa..cmner abg belajar erk? result slalu gempak en?

Fatin Hanani.. said...

ish I wish I have ur spirit too..
tak mau balik pilah...huaaaaa =(

fesyendisaster said...

ahahah i will give u the spirit k :)
jommmmm la balik pilahhhhhhhh!!! ahhahahhahahhaha.... dpt tak spirit uh? kehkehkeh..

best per pilah uh...