Sunday, December 12, 2010

this entry just for them!


sIaPaKaH mErEkA???????????? mereka ni lah yang selalu bersama nan aq for the whole sem 1!!!! n yang paling pentinggg..aq amat menyayangi mereka selain keluarga FBIANS! hee:) entry kali nie aq sengaja jer nak citer tentang pe perasaan aq kat sorg2 kawan aq nie..bukan nak mengutuk or mengumpat..ahhaha tpi nak bgtau isi hati aq pada diorg nie.. so lepas nie..tayah la korg nak tanye aq pe perasaan aq kpd korg...aaahahhaha...meyh cini aq bgtau korg na...:)

first kita start nan AZWANIS SOFEA ASMADI....:)

kenal tak?? nie org nyerrrrr:)


okey yang sebelah org yang memakai selendang pink yang sememangnyer cute itulah AZWANIS SOFEA..:)
atau d kenali MAYO..HEE:) she is the first microbiology student first intake yang aq kenal..........:) she is nice! ok meh sini aq bgtau perasaan aq kat kaw ye mayo..
1.ko sangatlah slumberrr sejak kiterorg selumberrr nan ko..ahhahah sorry law aq mengaja ko yang tak elok ae..ahahhaha ...thanks to ALLAH sbb jodohkan aq berkawan nan ko..:)
2.bila aq kecewa or feel down ko agak pandai memujuk:) thanks k..ko slalu bg nasihat,ajar aq pe yang tak paham dlm study..thanks ye mayoo... hopes kita kawan smpi bila2...seronok kawan nan ko mayo..jika kita berpisah one day..i wanna you noe AKU SLALU SAYANG DAN MENDOAKAN KO...:)




the second person...AIMI NAJIBAH :) OR MC! ahahhaha....:) yang sebelah dak comey berbaju oren tu aimi k:)
ini perasaan aq pada ko yunk! ok pertama kali aq tgok ko..aq ley describe ko lam aty..ahahah power tak aq?? ko nie suka mengetuai sesuatu bidang..means ko slalu nak jd ketua (a leader!)
n nak tau tak part mne yang aq suke tgok bila aq ckp nan ko..klu nak tau aq suka sgt tgok mata ko! ahahhah..please jgn riak plak pas nie..ahhaha..mata ko mcm beri ketenangan kat aq! hehehe n mata ko jugak mengingatkan aq pada someone! ko tau kan spe org tu...ahahha agaknye lah kan haniff pon msty suka tgok mata ko en? heee (teka jer)
then aq boleh cm ko dr jauh! hebat tak..ahahha sbb cara ko jalan la..aq tau sume org tau cara ko jalan! ahahahhaha....JENTONGAN! jgn mara ae..:)
pink! bila aq tgok warne tu engt kat ko aimi..:)
okey 3 word je yang aq nak ckp kat ko! ILOVEYOU:) <3<3<3



KENAL TAK SPE BUDAK perasan nier?? ahahhah dia niey hanim! or ciktak! AHHAHAHA....
okey org yang kat atas uh juga salah satu friend aq! dye nie la yang slalu wat aq gerammmmmmmmmmm nan sikap dye! ahahah bukan aq jer yang len pon sme! ahahhah... ok..dear aneym,perkara yang palinggg aq engt kat ko ialah saat ko nangis bila aq nek kete nak balik time aq cedera kat kaki..ahhaha tak sangka org yang slalu kutuk aq n gurau yang agak kasar n dak yang keras aty nie leh nangis tyme uh?? ahahahhahah lawak2! tyme uh ko wat aq really TOUCHING! :( huhu... ko nak tau mse lam perjalanan balik uh aq nangis! sbb dpt kawan mcm korg ............Syukur! the second is ko nie agak kuat stalker org! ahahh..then slalu teringatkan prince charming abg A! ahahah..kelakar la ko nie anem! :) seronok kawan nan ko! love u beb! walaupon ko ckp kat aq ko slalu x suka aq! tp aq tau ko syggg kan aq en..ahahhaha wekkkk:P


ok yang ke empat! siapa lah pulak makcik comey yang berjubah nie erk? bukan model k..bukan jugak ustazah! ahahhaha....udah2 cha mengarut je ko..heee:)
nie plak nur liyana orrr org panggil liya or mektok! ahahhaha....dye nie en ramaiiii peminat! mlm2 jer ha tak henti2 msj or gayut! heee..jgn marah ae liya.. aq sayang ko! sbbnyer ko slalu suka jalan nan aq! ahahha kalau nak g kelas aq slalu berpimpinan tgn nan ko en? ahahhaha ..then bila aq der masalah ko sudi luangkan masa utk aq walaupon ko mase uh ader masalah! hmm sayang kaw sgt2! ko nie bg aq..ko tak suka kedekut! sbb bila makanan or aper2 je lah kalau ko tanak ko bg aq n yang len! ahahha tp sorry dear next sem kalau makanan yang ko tak abes uh ko bg yg len jer ekk..ahahaha aq da pencen dah wehh bab makan2 nie..im diet right noe! ehehhe n liya lah yang mengajar aq bersolek! ahahhah kelakar doe! ha yang paling aq suke kat ko....mulut ko yang tak henti2 bercakap! ahahha kadang2 uh malas nak layan! tp bila lme tade rindu lak..ahahha sayang ko liya mektokkkkkkkkkkkkkk<3


okey before aq citer die nie aq mintak maaf sgt2 kerana post gmbr nie kat sini..bg sesiapa yang sakit jantung jgn tengok ae..ahahaha sbb gmbr nie cm die laparrrrr sgt ..mcm xcited nak mkn orggg..ahahhahahah:PPPPPPPPPPPPP
RUQAYYAH AINUL BASHIRAH nama d beri:) ok die nie suka sgt korea...ahahha ape2 je la..korg leh tnye sal korea nan dye nie...msty gerenti d jawab! ahahhah...ruq,,ko nak tau aq suka tgok ko happy! sbb cara ko happy menunjukkan what happy life u have! HA mcm tu la! ahahhahah....so jgn sedih2 or down k..aq wisau! n aq ta suke ko bila ko ader masalah! ok antara ayat ko yang aq suke dgr hmm 'celah maner?' , AWESOME!!!,CUNTEDDDDDDDD..ahahhahha...kelakar! n ko nie jenis yang tak berperasaan i think! ahahah....n walaupon ko tak berperasaan aq still nak ckp iloveyou gak..ahahahah sygg ko ruq! thanks for being part of my life!




AMALINA SYAZANA! ORRR CHIPPPPPPPPPPP:) kalau spe nak berkenalan kat fb add lah iena zana..ahahah..but she is taken! ahhaha....okey..chipp ko seorg yang cool! walau ape pown keadaan ko akan cool! iloikeeeeeeeeeeeeee! ahahhah...ko tak kesah ape2 pown janji ko happy..n nak tau tak aq suka tgok ko nan ismail al faruqi! ahhaha cm serasi jer korg! ahaha aq doakan korg bahagia k:) chipp aq sayang ko gak jgn lpe uh.............. thanks ajar aq calculus mase nak exam uh..ahaha leh plak waktu test ri tu kan??? ahahahah biar kita2 jer yg tau..lawak gler tyme uh kan? ahahhahhahah....but THANKS THANKS THANKS:)
SAYANGGG KO GILER2 LAH! <3<3<3




OKEY  the first pic tu cik anum n roy! ahahha the second pic uh plak...dax cute! nmenyer farah! heee:)
mereka nie aq anggap dah macam akak n abg aq jer! mereka sangat baik! cool slalu share bende2 len..ahahha benda len?? tettt! ahahha pe yang pentingg aq gembira sgt kawan nan korg! thanks a lot..harap2 kita sume still berkawan walaupon masing2 dah ader haluan masing2 nanti..kira smpi syurga lah senang! INSYAALLAH.... MOGA2 HUBUNGAN KITA D BERKATI ALLAH:) okey meh tgok spe yang dapat dekan dlm sume yang aq state nme dye lam nie..ahahha

MOST TAHNIAH BUAT KAWAN2 YANG DPT DEKAN
1.AIMI NAJIBAH
2.AZWANIS SOFEA
3.ANEYM

sekarang nie aq tabik hormat sbb korg dpt dekan for the first sem nie..sem 2 ajar aq na..tak ajar siap korg! ahahahh...buat yang tak berjaya dpt dekan cm aq..huhu tape ader 5 sem kan? positive..pasnie kita usaha lagi meyh! hahah insyaALLAH sem 1 nie ALLAH nak uji kita..suruh kita dekatkan diri pada DIA! mungkin balasan n pengajaran buat kita..jgn sesekali alpa k:) sahabat mudah2 han kita saling ingat mengingati k..
kalau aq mula berubah or lalai please ingatkan aq..nasihat aq..k..sbb kita bukan sahaja sahabat..kita sebenarnye saudara seislam! ingat tu..:)

walau apa pon yang jadi AKU SAYANG KAWAN AQ SELAMANYA! MAAF kan aq sekiranye aq slalu wat korg terasa or sakitkan hati korg ,,mgumpat korg,ejek korg..gurau kasar nan korg..MAAF AQ TAK SEMPURNA..:)

SITI AISHAH AZMI SYGGGG KORG A LOT!
SINCERELY........................................................

18 comments:

evasofea (bukan nama sebenar) said...

ccchhaaaa,ouch aku terharuuu weyh.:"))..uhuk3.
hahaha. friendship navaneva diess! i lovee u toooo!!!=D

fesyendisaster said...

okey yunk.......tak sabar nak jumpe korg sume! love u all lah!! ngee:)

evasofea (bukan nama sebenar) said...

haa lupa pulak...lgi satu maaf ats keselumberan aku tuh,kdg2 mlampau jgk.keh3 ;p

fesyendisaster said...

ahahha ala bese la tu mayo..give n take k:)
kadang2 aq pown slalu gak en..hmm mcm aq ckp td kita tak sempurna..:)

sorry for everything k:)
maaf anda sudah lama d maafi:)

evasofea (bukan nama sebenar) said...

yup sume hanya di mulut!jgn simpan dihati ! :D
x slumber,x ceriaa laaa!HAHAH

fesyendisaster said...

ahahhahah yessssssssss hidup mesty ceria kan:) n yang paling penting slumber! muahahhhha.....
iloikeeee:)

evasofea (bukan nama sebenar) said...

HAAH YEAHH! I LIKEE TOOO.
weyh,kt cni pon kiter ber"cmnt"..kat fb pon kiter..hahahahha.*baruKU tersedar*hahaha

fesyendisaster said...

ahahhaha tau tak per! ngahahah :P
BESELAH TU NMENYER MELEPASKAN WINDU D BLOG..NGAHAHAHHA

evasofea (bukan nama sebenar) said...

dan jugak di Fb..ahhaaha.rindu nakk cakapp depandepan!x best tgk tulisan sematamata !haha

fesyendisaster said...

ahahha tu la pasal..muahhahha bila engt2 balik kelakar lah kita 7 org spnjg sem 1 nie..macam2 kerenah! ahahhah...windu yang tak terhingga kat ko n the geng! muahahhaha

cik dakmiey^^ said...

cha..aku sgt3 terharu cha..wlaopon aku nih jintongan,aku ttp syg ko sgt..(ko silap eja JINtongan,bkn JENtongan..)hihikk..aku nk mtk mf klo ku pnah wt ko trse n paper lahh..tnpe ko,mayo n 7 flowers aku x mgkin leh bdiri sdiri d uitm pilah..ni sumer sbb korg ade!!Allah tlh temukn kte d ctu n aku sgt bsyukur!!!!

fesyendisaster said...

wahwah sume nak bagi ayat terhatu d sini yer..ahahhahaahha....loveyou lah aimeyy
yess SEMOGA PERSAHABATAN KITA SUME KEKAL ABADI:)

cik dakmiey^^ said...

insyaAllah cha..same2 lah kte doa yep..byk kngn2 kte mase sem1 an??pahit mnis ko aku slalu egt..tp byk sgt kpahitan ko mase sem1 an..bg aku,ko sorg yg sgt tabah..aku xpena d uji mcm ko..tahniah cha..ko pon bjye!!bjye mhadapi cabaran Allah S.W.T..ko kwn aku yg terbaekkk..thx sgt2..

fesyendisaster said...

WAHAHAHA aimi post ko kali nie wat aq nangissssssssssssss! huhuhu..:( yup! aq sangat tabah..insyaALLAH:) moga2 sem 2 nie aq lebih tabah n kita sume tabah..ALLAH tak turunkan ujian pada hambanya jika hambanya tak mampu menerima ujian tu kan?
yesss...thanks aimi,mayo n sume yang sggup susah senang nan aq..sayang korg!

evasofea (bukan nama sebenar) said...

wahhh.dgn lagu yg mndayu2 di blog ini....aku rase sebak jgk...sebak d hati...keh3.. semoga 7flowers mekar hinggaaa ke saat2 grad nti....lama lagi prjlnan kita nih...hurmm....*tp kalo ada yg nak wat fasttrack tuh ntilah kiter pkirkan...*hehehehe.

famous last word:AKU SAYANG KORANG WEYH,SANGATTT.:D.KALO ADE PAPER YG TELPAS DARI MULUT AKU NIOH YG TER'OVER' SKET...JGN SIMPAN DIHATII!SBB AKU PON X NK SIMPAN DLM HATI APE YG KORG CKP JGK..HAHAHAHA.;P. ILOVVVVEEEEE YOU ALL !<3

fesyendisaster said...

ahahah akhirnyerrr ego mayo dah tak nek kapal terbang..da jalan kaki ae egonye?? ahahha..yup mayo,perjalanan masih jauh..n masihhh bnykk lagii masa kita sume bersama (insyaALLAH kalau pnjg umur) bukat stakat mekar je 7 flower tapi bertambah2 harum d antara bunga yg len..ahahhaha:) sayang korg lebih dr korg sayang aq! ahahhaha...

bersyukur pada MU YA ALLAH pertemukan hambaMU ini dgn sahabat yang sebaik mereka:) sahabat kekal abadi:)

chip said...

yuhuuuuuuu...asal pic ak ko amix yg tu..zoommmm gler gmbr tu...ailorh..malu2..hahhah..tq cha..ilyt..muah9999x..hahhaha

fesyendisaster said...

chipppppppppppppppp!!!!!! windu kaw!!! ahahha nak tau nape aq ambil gmbr uh?? sbb lam bnyk2 gmbr ko..aq suka gmbr nie! ahahha suka tgok mata kaw! heee:) iloveu muaxxxxxx!!!