Thursday, December 9, 2010

THE RESULT~



First of all ALHAMDULILLAH SYUKUR PADA MU YA ALLAH
walaupon aq tak dekan mcm yang len..tapi aq tade repeat ,gagal,dismiss..dismiss?? melampau la tu.. okok
hahah actually sbnarnye aq agak kecewa la sbb tak dpt dekan..tapi ini yang ALLAH dah bg kan so terima je dgn redha .. 

next semm kan ada lagi?? chillaxx key..sha ko boleyy punyerr trust yourself k dear! pasnie..aq nak jadi lebihhhhhh serious dlm study! no men2 agy..nak dptkan dekan! jaga pointer! 
so buat kawan2 yang dapat dekan tahun nie..jgn lpe jadi tok guru saya next sem k..heee:) TAHNIAH buat fbians yang dpt dekan,7 flower yang dpt dekan,n budak2 kelas ku yang terchenta..korang mmg hebat! 

ALHAMDULILLAH again sbb result aq tade c..just A and B jer..alhamdulillah..kne maksimumkan lagi usaha nie..okey takper! ini baru first sem kan..be positive! no give up..yeahhh thats the spirit! chayokkkkkkkkkk...pasnie....nak wat lagiii terbaikk dr nie...kawan2 mari sama2 berjuang lagi! agi hidup agi ngelaban!!!! yuhoooooootttt! 

NI ITING KEYI LA..HEN NULI K.. <3<3<3

SYUKRAN YA ALLAH:)

2 comments:

evasofea (bukan nama sebenar) said...

tahniah cha!:).insyaAllah,ni baru permulaan.kita gndakan laagi nex sem !yeahhh!

fesyendisaster said...

thanks mayooo...ko hebaddd arrr...tahniah..jgn lpe ajar aq k:) heeesygg ko ..aq happy dpt kawan cm ko:)