Thursday, May 5, 2011

menghilang lagi

sorry sbb jadi mcm chipmore !

kejap ader kejap takde.. haha

eh suka aty aku lah kan nak ader or tade ! wekkk ! haha (jgn marah gurau jer..)
jap2 korg tahu ker ape yang mcm chipsmore nie? ape yang menghilang nie? 
sbnrnye aq nak ckp kat sini yang aq dah deactivate fb buat kali yang ke berapa ntah! haha sorry x kira.. :P

BOSAN ! salah satu faktornye! huu,, inilah manusia slalu x bersyukur dgn ape yang ada.. haha dulu bila kat kolej,nak sgt balik rumah n kata nak online smpi lebam,nak tgok movie smpi lebam !
alih-alih bila dah balik sini.. haha mulalah x keruan mulut beratus2 kali ckp bosan .. bosan .. bosan.. haha 
kesian mak n ayh aku.. kene dengar celoteh aku smpi lebam! haha well mcm biase mulut anak dye nie mmg tak boleh duk diam.. haha :P nasib2.. tp bagus gak aku ader kat umah,, leh memeriahkan rumah aku kan? haha

mcm biasa mlm kang start lah movie marathon aku.. smpilah ke pagi.. haha ambikk ko sha oii!! nak sgt tgok movie kan? ha tengok lah smpi terMUNTAH ! 

as well im happy with my lyfe okey lah kan :) 

bye jgn rindu2 aku kat fb yer  haha (ader ke yg rindu ) sorry akibat tersgtlah perasan ! haha

4 comments:

mayo mayonisofea. said...

ayt lebih kurg aimi je nih.;D.hahaha.aku deactivte selama bbrpa jam.pastuh actv8 smula.keh3..x kuat sunggoh.;p

fesyendisaster said...

hhaha tahu2 tadi anemm ader bg tau aku.. aimi? eheh yker? haha

aimi najibah^^ said...

hehei..idea copy paste kah??hahaha..mayo,a ahla..ko bile plk nk deactvate nih??heheh..
cha,lagu blog ak bez an??jgn lupe saksikan CINTA MELODY d astro ria jam 6.30 ptg..hahaha..pomote lak! mis u mayo n cha!

fesyendisaster said...

woi mne ader copy paste ! haha sorry la mieyy i tade astro la.. setakat nak tegakkn bontot kuali jadi piring astro boley la.. haha :P

miss u too aimeyy ! :)