Thursday, May 12, 2011

nyawa nyawa ikan

tajuk nie tak menggambarkan nyawa ikan yang dah nak mati or nyawa manusia nak nazak yer korg.. tapi tajuk nie menggambarkan yang CUTI SEMESTER dah nak abisss dahh !!



huuu huu sedih2 ! kenapa perlu aku sedih ? nak kater cuti nie best .. x pown bagi aku.. haha dok ngadap lappy tgok movie.. petang2 tolong mak masak,, kemas rumah,, men ngan kucing aku,, tu je r rutin aku.. haha 
xkuar rumah.. law ader pown g umah kawen jep.. huhu 

SANGAT BOSAN KAN ?

haha well,, beselah org takde duit cuti pown bese2 r kan? haha


aku ingat before 28/5 nie aku nak habiskan saki baki cuti dgn nak jumpe kawan2 lame aku r.. seyes wehh rindu giler kat diorg.. 

teah,farah,kinah,peruz,n ramai r lagi an.. haha sorry yg len xde gmbr! haha

jomm la kuar ! huhu bosan weh duk umah ! aku dah macam suri rumah sepenuh mase dah .. 

n sebelum masuk uitm balik aku engt nak g shopping2 siket !! yelah kan nak duk rumah baru <3 

mcm tak caye jer wehhh !! aku dah ader rumah sewa ! n next sem aku duk luar? wow! satu pengalaman baru kot .. agak2 cmne lah kehidupan duk kat umah sewa baru tuh nanti kan ? hmm aku harap aku ngan sume dak2 penghuni rumah baru tu hidup ngan aman dan damai.. p/s aku kat penghuni rumah comel : kalau ader masalah or ape2 je la ,, share tau jgn pendam2 n aku harap kita tak de lah gado2 sbb kita kan akan jadi adik beradik next sem .. :) hope kita leh hidup as one family there ! 

hmm,, semester 3 so makne nyer aku ader junior lah kan ? haha welcome to all junior 
UiTM NEGERI SEMBILAN mmg best ! nyaman ! AMAN ! DAMAI ! haha uitm d hati ku..n semoga sume junior2 dapat menjalani kehidupan  d uitm dgn baek skali :) (baek tak akak nie ? ) haha

walaupon cuti masih berbaki dlm 16 hari agy,, aku still macam tak leh nak say good bye kat sem break nie n masih tak leh say HAII !! semester 3 ! haha sorry ..

seriously aku ngah cuak sebenarnye ! cuti ngan hati yang takot.. bukan takot hantu kak limah or ape2 tapi takut nak tahu RESULT SEMESTER 2 tu!! huuu.. mintak2 lah result aku okey ! aminn :) 

okeylah cik sha azmi dah malas nak menaip agy.. penat2 jari jemari yang cun nie menari2 dahh.. 

berhenti smpi disini saje ! assalamualaikum :)